Bel ons op +31 46 475 95 96 of info@europrofex.nl

 

Na het vastleggen van de totaalprijs hebt u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden.

 
De betaling met creditcard (VISA / MasterCard / AmericanExpress) is bij ons heel simpel, gemakkelijk en zeker. Van onze betalingspagina wordt u aan een beveiligd formulier doorgestuurd, waar u uw creditcardnummer, de afloopdatum en de veiligheidscode (op de achterkant van uw creditcard) ingeeft.


De betaling met PayPal vereist een eenmalige registratie bij PayPal. Daarna kunt u geld gemakkelijk automatisch laten afschrijven en met creditcard of normale overschrijving via PayPal betalen, namelijk via een groot aantal bekende internetpagina's - en ook via ons.

+ betaling wordt binnen weinige seconden bevestigd
+ zekere afhandeling - geen opgave van rekeninggegevens
+ gegaranteerde ontvangst van de goederen dankzij de PayPal kopersbescherming
Onze PayPal-rekening luidt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Via Sofort Banking kunt u de bestelling meteen online betalen. Alles, wat u nodig hebt is een rekening waar u onlinetransacties mee kunt uitvoeren, voorzien met PIN + TAN. Het bedrag wordt ogenblikkelijk overgemaakt en wij krijgen daar meteen de bevestiging van.
Aanwijzing: Wij hebben geen toegang tot uw PIN-of TAN-nummer, maar we krijgen slechts een inlichting dat de overschrijving succesvol is afgelopen.


De betaling met een overschrijving duurt normaliter tot drie dagen. Wij checken meermalen dagelijks de opbrengst in geld op onze bankrekening of betaalt met Western Union en het bedrag wordt per direct overgemaakt.

Bankoverschrijving  
ING Bank: NL68 INGB 0006 5555 11
BIC/SWIFT: INGBNL2A
T.A.V.: Europrofex B.V.
 
Western Union  
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Location: Geleen
Company: Europrofex B.V.
Attention: Europrofex B.V.


iDEAL:
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

 

GOEDKOPE VLIEGTICKETS!!!

Wilt u  Goedkope tickets online boeken? Bekijk Dese website voor meer informatie. Klik hier om doorgeleid te worden naar Biladi Reizen.

Betaal methodes

Contact us

EUROPROFEX B.V.
Groenstraat 66
6162 ER  Geleen
Nederland
 
Phone :           +31 46 47 59 59 6
Fax :                +31 46 47 59 59 4
 
KvK nummer:   60653051
BTW nummer: NL854000859B01
Email :  info@europrofex.nl